Beni İçinden Sev - Ahmet Batman


PUAN : 5 üzerinden ; 


        


Ahmet Batman gerçekten başka bir yazar. Kitabın adındaki gibi içinden yazıp, içimize birebir aktarabilen bir yazar ki bunu başarmak zordur. Bir kitabın her bir kelimesinden fazlasıyla etkilenmek gerçekten çok çok daha zordur. 

Ama kendisi bunu her kitabında başarıyor. Yanılmıyorsam bu okuduğum 3. kitabı. Her bir kitabı ayrı etkileyici. Bu kitapta da aslında önce sanırım henüz karşılaşılmamış aşka hitap edilen bir kitap diye düşündüm ama okudukça ana karakterin yani Güçlü' nün hayat hikayesine de girdik. Üzüntülerle dolu olan ama bir o kadar güçle dolu olan hikayesinde biz de büyüdük onla. Kardeşine de sahip çıktık sıkı sıkı. Hayatı da keşfettik, gerçekliğin cümlelerini bir de Güçlü' nün ağzından ama Ahmet Batman' ın kalbinden ve benliğinden duyduk.. Daha da doğrusu okuduk. 

Hep dediğim gibi Türk yazarları okumak ayrı bir duygu. Çünkü hayatın gerçekliğindeler hep. Eğer hüzünlü bir dönemdeyseniz pek Türk yazar tavsiye etmem çünkü genelde sonları mutlu bitmez, gerçekçi biter. Fazla gerçekçi.. Ama oysa ki okurların çoğunun umuda ihtiyacı var. Bu yüzdendir kitaplara sarılışları.. 

Yine de tabii ki her türü, olabildiğince, kendimize hitap ettiğince okumalı, emeklerinin karşılığını vermeli ve ufkumuzu genişletmeliyiz. Bu yüzden Ahmet Batman' ın da yüreğine ve kalemine sağlık. Sevgiler ve keyifli okumalar dilerim.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder